Basic-Fit List 2019

Fit List


Wie hebben ons het afgelopen jaar geïnspireerd met een nieuw boek, bijzondere sportprestatie, interessante podcast of fantastisch Instagramaccount? Er zijn in 2019 weer veel mensen op hun eigen manier bezig geweest om Nederland een stukje gezonder, fitter en gelukkiger te maken. Wij presenteren daarom met veel trots: de Basic-Fit List 2019! 

Selecteer per categorie wie jouw favoriet is. Onderaan de pagina kun je je inzending voltooien en maak je direct kans op een jaarabonnement van Women's Health.

 

Categorie: Foodies
Een gezonde levensstijl begint bij goed en lekker eten. Maar soms zie je door de culi bomen het bos niet meer en dán komen deze foodies to the rescue met hun eye-opening boeken, blogs en tv-programma’s.

rtertqert
 

Categorie: Fittubers & Podcasters
Ze vloggen en interviewen erop los, deze fittubers en podcasters. Ze besteden veel tijd en energie aan het maken van toffe content die informeert én amuseert: dit zijn onze favo’s op YouTube en iTunes.


 

Categorie: Wereldprestaties
Zij leverden de afgelopen jaar op hun eigen manier een wereldprestatie. Door grenzen te verleggen, records te zetten, prijzen te pakken en eremetaal te winnen. Maar welke sportheld heeft jou het meest geïnspireerd?


 

Experts
Zij zetten hun kennis en skills in om anderen – ook jou! – te helpen. Ze doen onderzoek, maken programma’s, schrijven boeken en geven advies voor meer focus,  een gezond(er) lichaam en liefde voor jezelf.


 

Categorie: Game Changers
Waar iedereen rechts gaat, gaan deze game changers links. Ze slaan taboes tot moes en kieperen vooroordelen de prullenbak in. Wie hebben het verschil gemaakt door hun eigen koers te varen.
Categorie: Fitfluencers
Ze hebben niet alleen duizenden en soms zelfs miljoenen volgers online, ze hebben ook gyms, schrijven boeken, geven trainingen, lezingen en winnen wedstrijden. Wie volg jij het liefst?


 

Deze actie wordt georganiseerd door Hearst. Jouw gegevens worden door Women's Health/Hearst gebruikt om contact met je op te nemen over hun producten en diensten, kortingen en andere geweldige aanbiedingen. Als je liever niet dat op deze manier contact met je wordt opgenomen, vink dan het volgende vakje aan:

Ik wens geen promotionele communicatie te ontvangen van Hearst overeenkomstig haar privacybeleid:

Wij zouden ook graag met je contact willen opnemen over producten en diensten, kortingen, speciale aanbiedingen en promoties van Hearst-groepsmaatschappijen en onze Zakelijke Partners. Als je deze informatie wenst te ontvangen, vink dan het betreffende vakje aan.

Ik wil graag dat Hearst-groepsmaatschappijen en Zakelijke Partners contact met mij opnemen:
Mocht je later van gedachten veranderen, dan kun je je afmelden (je toestemming intrekken) door de aanwijzingen te volgen die in elke vorm van communicatie zijn opgenomen.